Disclaimer

De Tumblies" wil kinderen zelf laten spelen en ontdekken. De karakters doen wat ze zouden doen in de handen van een kind. Alle producten, van televisieserie en game tot speelgoed en drukwerk moeten aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen en het kind stimuleren creatief te denken en te laten spelen. De belevingswereld van het kind zèlf staat bij De Tumblies centraal.

De inhoud van deze site wordt u kosteloos aangeboden. We moedigen u aan om gebruik te maken van alles op deze site. Hoewel u dit niet commercieel mag exploiteren, mag u alles wat hier aangeboden wordt altijd gratis - mits ongewijzigd - herdistribueren en kopiëren voor de doelgroep. Scholen en kinderdagverblijven kunnen altijd contact met ons opnemen als er bijvoorbeeld interesse is in de Tumblies workshop, meer kleurplaten of lesmateriaal.

'De Tumblies' is een beschermd merk en eigendom van Liqid Creative IP B.V. Het ontwerp van de Tumblies is gemaakt door Job, Joris & Marieke en Ramon Verberne.

De televisieserie is ontwikkeld door il Luster B.V. en geproduceerd door en een copyright van il Luster en KRO. Regie: Patrick Raats, muziek: Job Roggveen, animatiestudio: NMTrix, geluid: Jeroen Nadorp voor BKS en de scripts zijn van Arnoud Rijken, Michiel Snijders en Ramon Verberne.

Internationale verkoop en agent voor merchandise: Living Color B.V.
zie more Tumblies

De Tumblies zijn in Nederland bedacht, ontworpen en uitgevoerd. En daar zijn we trots op!